Новости

Важливість використання аудіопроцесора для телебачення.

02-02-2024
ITEL DPRO6 TV - цифровий аудіопроцесор для цифрового телебачення .

Як транслювати в реальному часі з RTMP(s) на YoloBox/YoloBox Pro?

24-01-2024

YoloBox/YoloBox Pro має пряму інтеграцію з декількома платформами, такими як Facebook, YouTube та Twitch, що полегшує трансляцію простим вибором місця призначення на YoloBox/YoloBox Pro. Однак користувачі можуть транслювати на багато інших платформ без прямої інтеграції, використовуючи кастомний RTMP. Більшість постачальників симулькастінгу також покладаються на кастомний RTMP.


4 прості кроки для створення вертикальних відео в OBS

09-01-2024
Вертикальне відео набирає популярність, і бренди не можуть більше його ігнорувати!

Інноваційна PTZ камера від Minrray з підтримкою штучного інтелекту отримала сертифікацію NDI®| HX3

19-12-2023
NDI (Network Device Interface) - це стандарт передачі IP-відео високої якості з низькою затримкою, розроблений NewTek. NDI®|HX3 - це нова версія протоколу NDI, яка додатково оптимізує баланс між якістю передачі відео та шириною каналу. Використовуючи лише частку пропускної здатності повного NDI, можна отримати майже безвтратне зображення з нижчою затримкою та кращою якістю передачі відео.

YoloLiv представляє YoloBox Ultra: піднімаємо прямий ефір на новий рівень

19-12-2023

YoloLiv, лідер у сфері інноваційних рішень для прямих трансляцій, з гордістю оголошує про запуск свого найновішого та найбільш передового продукту - YoloBox Ultra. YoloBox Ultra розроблений для перевизначення стандартів живого мовлення, пропонуючи досвід прямої трансляції, який неперевершений за портативністю, універсальністю та надійністю.

Ідеальне рішення для прямої трансляції служб у церкві

25-11-2023
У цьому блозі ми маємо задоволення познайомитися з Майком Лордом, кінорежисером з Західної Африки, Гани, який ділиться своїм досвідом використання YoloBox для прямої трансляції у своїй церкві.

Відмінність між мережевим та мобільним бондінгом

23-11-2023
Надійне інтернет-з'єднання завжди є необхідністю для потокового відео. Пошук поліпшеного з'єднання призвів до появи інноваційної технології - об'єднаної мережі. Однак, ми з'ясували, що існують мережевий бондінг і мобільний бондінг. Іноді вони навіть використовуються як взаємозамінні. Чи дійсно вони є одним і тим же? Якщо ні, то в чому різниця? Не хвилюйтеся! Цей блог проведе вас через ці 2 терміни детально і допоможе вам зрозуміти, який з них ідеально підходить саме для вас, та прийняти краще рішення.

Оновлення YoloBox Mini 1.4.0

18-04-2023

Network Bonding (об'єднання мереж), кадрування відео, відео повтори та багато іншого

Чи потрібний для FM радіостанції процесор?

22-02-2023
ITEL DPRO3 FM - цифровий аудопроцесор для радомовлення

Компанія Canon анонсувала нову прошивку для камери PTZ моделі CR-N700

26-01-2023
З новою мікропрограмою стануть доступні дві основні функції:
Наверх